Angst boven nieuwsgierigheid?

15 apr 2023 | Uit de praktijk

De afgelopen maanden stonden bij mij in het teken van“nieuwe dingen doen”, dingen die ik spannend vond maar tóch graag eens wilde proberen, dingen waarbij de nieuwsgierigheid het won van de spanning…

Ik was voor het eerst te gast in een podcast; die van Anjo de Bruijckere! Doodeng want ik wilde wel echt authentiek en mijn eigen verhaal delen; maar wie zit daar nou op te wachten… Ik kreeg zoveel mooie reacties en ben zelf echt megatrots op het eindresultaat! Luisteren kan nog altijd, klik hier!

Ik stond voor het eerst sinds een aantal jaren weer op het podium, want deed mee aan een toneelvoorstelling waarbij ik een hele grote rol had; of toch de meeste tekst die geleerd moest worden… 🤓😅 Ik heb hard gewerkt om de tekst erin te krijgen, maar in het proces ook mogen leren om te leunen op m’n mede-spelers en onze souffleur…

Ik had voor het eerst een Transformational Cupping-sessie. Een bold move want ik was op het onverwachte een middag vrij en appte haar of ze toevallig ruimte had; nou die had ze en ik heb het gemerkt – zie foto 😂🫣 Al weken had ik hele slechte nachten en werd ik ‘s ochtends met pijn in de nek en schouders wakker, dat is na de behandeling stukken minder geworden, maar zoals Carolien al aangaf “Wow, dit heb ik nog niet vaak gezien en hier hebben we nog wel wat werk te doen!” De energie krijgt nu weer meer ruimte om te stromen en ook dát heb ik gemerkt…

Ik ben de afgelopen weken, gesteund door de motivatie van Paz – elke ochtend tussen 5.00 uur en 5.30 uur opgestaan. Ik werd op eerste Paasochtend veel te vroeg wakker en vond het heerlijk om al bakken werk te verzetten voordat iedereen – lees: Lars en Evie – wakker werden. Dit ging echt zo goed en zal ongetwijfeld het gevolg geweest zijn van de sessie die ik dus de week hiervoor bij Carolien had!

  Ik ging een samenwerking aan met twee nieuwe klanten! Echt super gave projecten en mooie kansen liggen in het verschiet! I love it! Ondertussen leg ik de laatste hand aan lopende projecten en kan ik weer vooruit kijken; want loopt er nog, waar kan ik nog wat mee etc!

Ik ging naar de kapper; nu is dat niet zo spannend maar liet m’n haar permanenten! Voor onze bruiloft in september laat ik m’n haar groeien, maar er zit van zichzelf niet veel leven in… Toen ik vroeg hoe we dat eens konden creëren zei ze “als we het nou eens permanenten? Ik legde mijn lot volledig in haar handen en ben super blij met het eindresultaat!

  En last but zéker not least; ik mocht een een startende ondernemer begeleiden om haar dromen en doelen uit te werken tijdens de boostsessie die ze voor mijn verjaardag gewonnen had! Ik had de sessie volledig afgestemd op haar en de energie van haar nog-te-starten bedrijf 🧐🤩

Meer weten over mijn Boostsessie? Check mijn aanbod!

Liefs,

Suzanne

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info