Tools waar ik graag mee werk

Dit zijn (deels) affiliate links. Je aanmelden via een van deze links kan jou hoge kortingen opleveren, maar dat geldt ook voor mij 😄 Je betaalt via deze links nooit meer dan de reguliere prijs. Win-win-win dus 🙂


Canva, wie kent het niet?! Dé manier om mooie designs, documenten, posts voor je socials enzovoorts te maken, zonder dat je heel veel kennis van grafisch design moet hebben of dure designpakketen aan moet schaffen. Gratis heb je veel mogelijkheden, maar in de pro-versie kun je echt helemaal los gaan.

Het Divi-thema voor WordPress is wat mij betreft echt ideaal voor het bouwen van websites. Er zijn heel veel standaard layouts waar je mee kunt gaan bouwen, maar van daaruit kun je ook helemaal losgaan met het aanpassen naar jouw branding! Helemaal van “scratch” een website maken? Divi van Elegant Themes is echt ideaal!


MoneyMonk is een eenvoudig en  gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma speciaal voor de zzp’er of de ondernemer die geen voorraad bij moet houden maar wel continue grip en inzicht wil hebben op de financiële situatie van het bedrijf. Uren en projecten kun je eenvoudig bijhouden via de app!


One.com is een hostingspartij waar je eenvoudig, voor relatief weinig geld terecht kunt. Er is een eigen web-builder maar heel eenvoudig kun je ook zelf aan de slag met jouw WordPress-site. One.com is Deens bedrijf maar de Nederlandse klantenservice is nagenoeg altijd bereikbaar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info