Referenties

Toen de beheerder en bouwer van mijn website stopte met haar dienstverlening, moest ik opnieuw op zoek naar iemand die mij technische ondersteuning kan bieden bij het onderhouden van mijn website.
Ik startte mijn bedrijf midden in de coronatijd, dus alles moest goed afgewogen worden. Suzanne wist mijn noden en wensen precies te vertalen in haar offerte, gewoon no-nonsens en zonder allerlei extra’s.
Suzanne haar manier van werken is correct en aangenaam. Vragen worden op korte termijn beantwoord en wanneer er echt crisis is, komt ze snel met “eerste hulp”-oplossingen, ze werkt transparant, eerlijk en fair! Elk kwartaal zitten we live samen waardoor we ook even wat diepgaander kunnen overleggen.

Isabel Stragier

Culiza

In de periode van november tot maart hebben wij behoorlijke piekmomenten, waardoor we extra hulp nodig hadden in het administratieve proces van onze organisatie.

Suzanne is heel flexibel, was direct weg met onze programma’s en werkwijze. We hadden nood aan iemand met ervaring die ons snel verder kon helpen. Dit sluit perfect aan bij Suzanne, zij hielp ons om tijdens de pieken alles terug op de rit te krijgen.

De samenwerking is ons zeer goed bevallen en we schakelen Suzanne regelmatig in.

Nele De Spiegelaere

PIPA Trading BV | Knesselaere (BE)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info